폴리코사놀

보리순 된장국. 폴리코사놀 성분이 들어있는 보리순 요리. Barley bean paste soup RECIPE.

페이지 정보

작성자 사계절 밥상four-seas… 작성일21-03-15 00:00 조회13회 댓글0건

본문



푸른 빛깔로 눈을 자극하는 보리순으로 구수한 된장국을 만들었어요.
네이버 티비:https://tv.naver.com/yji516
네이버 블로그:https://blog.naver.com/yji516

재료:보리순 100g, 냉이 50g, 된장 2T, 멸치액젓 1T, 콩가루 1T, 홍고추 1개,간마늘 1T (청양고추는 안넣었어요)

만드는 방법.
1.보리순은 찬물에 깨끗이 씻어 물기 뺍니다.
2.냉이도 흙을 털어내고 깨끗이 씻어 주세요.
3.국멸치는 똥을 빼 손질하고 냄비에 쌀뜬물과 다시마 넣어 육수 끓입니다.
4.고추는 어슷 썰고 냉이와 보리는 먹기 좋은 길이로 자릅니다.
5.육수가 끓으면 된장을 풀고 간마늘과 보리순,냉이를 넣어 5분 정도 끓입니다.
6.끓으면 액젓으로 간맞추고 홍고추 넣어 완성합니다.
#보리순 #된장국 #국요리

I made soybean paste soup in order of barley that stimulates the eyes with blue color.
Naver TV: https://tv.naver.com/yji516
Naver Blog:https://blog.naver.com/yji516

Ingredients: 100g of barley sprouts, 50g of cold, 2T of soybean paste, 1T of anchovy extract, 1T of bean flour, 1T of red pepper, 1T of ground garlic (no cheongyang peppers)

How to make
1. Wash barley sprouts thoroughly in cold water to remove moisture.
2. Shake off the cold soil and wash thoroughly.
3. Take out the poop from the anchovies and boil the broth with rice water and kelp in a pot.
4. Cut the peppers diagonally and cut the chilli and barley into bite-sized pieces.
5. When the broth starts to boil, dissolve the soybean paste and boil it for about 5 minutes with ground garlic, barley sprouts, and cold noodles.
6. When it boils, season it with fish sauce and add red pepper to complete it.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

Total 2,705건 1 페이지
게시물 검색
Copyright © www.ningbo.co.kr. All rights reserved.  Contact : help@oxmail.xyz